Brochure

Hier kunt u de brochure van het boek "Dieselmotoren voor de scheepvaart en elektrische centrales" downloaden. In deze brochure staat uitgebreide informatie over het uit twee delen bestaande boek.

Het bestellen van de boeken kan eenvoudig door hier te klikken en de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Zo gauw wij uw opdracht hebben ontvangen, ontvangt u een rekening per e-mail als PDF. Na betaling per bank of PayPal wordt het boek zo snel mogelijk verzonden.

 

Download hier de brochure

brochure-nl_full

dieselenginebook

Het nieuwe Dieselmotorenboek

Bekijk het nieuwe dieselmotorenboek

De tweede geheel herziene druk van dit tweedelige boek, april 2011, is bedoeld voor iedereen die in zijn werk op wat voor manier dan ook in aanraking komt met dieselmotoren voor de voortstuwing van schepen of voor het opwekken van elektriciteit.

Lees meer »
dieselenginebook

Nieuws van de schrijver

De dieselmotorfabrikanten

Het productie niveau is nog steeds aan de lage kant. Wie zijn de marktleiders voor de verschillende dieselmotor categorieën?

Lees meer »
dieselenginebook

Onderwerp van de maand

Slijtage van cilindervoeringen

Onvoldoende isolatie van elektrische systemen kan ernstige schade veroorzaken aan cilindervoeringen en krukpen -en krukaslagers.

Lees meer »
dieselenginebook

Special

Aardgas als brandstof voor dieselmotoren

Aardgas is de ideale fossiele brandstof om de uitstoot van schadelijke emissies van uitlaatgassen sterk te beperken en ook om de onderhouds -en reparatiekosten aanzienlijk te doen verminderen.

Lees meer »