Bestellen van het dieselmotorenboek

De tweede geheel herziene druk van het Nederlandse dieselmotorenboek, april 2011, is vanaf nu te bestellen. Het boek bestaat uit twee delen, totaal 1136 bladzijden en bevat bijna 2000 afbeeldingen in kleur.

Het lesboek en naslagwerk bevat alle belangrijke informatie op het gebied van dieselmotoren voor de scheepsvoortstuwing en dieselcentrales.

De prijs is €. 185,-- (inclusief 6% BTW , verpakkings -en verzendkosten). Voor bestellingen ga naar dieselmotoren.

Na een opdracht sturen wij u een e-mail met de rekening in pdf. U kunt per bank betalen. Als u met een creditkaart wilt betalen sturen wij u per e-mail een Pay-pal formulier zodat u zelf kunt betalen.

De totale prijs hangt af van:

  • het aantal bestelde boeken, voor 10 of meer boeken hebben wij speciale kortingen ( oplopend tot 20% );
  • verpakkingskosten;
  • het land van bestemming.

dieselenginebook

Het nieuwe Dieselmotorenboek

Bekijk het nieuwe dieselmotorenboek

De tweede geheel herziene druk van dit tweedelige boek, april 2011, is bedoeld voor iedereen die in zijn werk op wat voor manier dan ook in aanraking komt met dieselmotoren voor de voortstuwing van schepen of voor het opwekken van elektriciteit.

Lees meer »
dieselenginebook

Nieuws van de schrijver

De dieselmotorfabrikanten

Het productie niveau is nog steeds aan de lage kant. Wie zijn de marktleiders voor de verschillende dieselmotor categorieën?

Lees meer »
dieselenginebook

Onderwerp van de maand

Slijtage van cilindervoeringen

Onvoldoende isolatie van elektrische systemen kan ernstige schade veroorzaken aan cilindervoeringen en krukpen -en krukaslagers.

Lees meer »
dieselenginebook

Special

Aardgas als brandstof voor dieselmotoren

Aardgas is de ideale fossiele brandstof om de uitstoot van schadelijke emissies van uitlaatgassen sterk te beperken en ook om de onderhouds -en reparatiekosten aanzienlijk te doen verminderen.

Lees meer »